All photos are copyright sheddie Peter Bowers
This shed?, then Share it

The Hobbit

  • Sheddie:

    Peter Bowers
  • First entered:

Features

The Shed was an Astronomical Observatory but local light pollution made it a poor location. Rather than pull it down, I converted it into a potting shed / Greenhouse for my wife. She named it 'The Hobbit' It has fully tiled floors and Nine porthole windows around the dome which are made from the tops of plastic plantpots and fitted with perspex windows. The moving part of the roof was fixed and covered in Perspex to let in more light. The benches are semi circular to fit the wall shape. The dome was originally the bottom half of a fibreglass cesspit tank (Unused).

Thank you Sheddies

If you like what we do, why not support readersheds and shedoftheyear

Edit your Shed

Need to add more photos or edit your text of your shed, then do it here.

Latest Sheds
Previous Winners