Enter Shed of the year 2023

All photos are copyright sheddie Gavin Smith & Daniel Seiple
This shed?, then Share it

Stack

  • Sheddie:

    Gavin Smith & Daniel Seiple
  • Location:

    Garden - Aberdeenshire
  • First entered:

Features

In order to clean up and salvage all of the forlorn boards in the garden, Gavin Smith and Daniel Seiple stacked them in the form of a house. It includes a tunnel and inner staircase that lead to a roof from which to overlook the garden and observe the hills beyond. Various alcoves in the facade, modeled after Arts & Crafts architecture, provide storage for other objects and places to sit. The wood is preserved under corrugated steel sheeting that was also reclaimed from the trash heap.

The two constructed the shed/stack at Smith's home. He is a woodcarver. Hence the abundance of wood.

Thank you Sheddies

If you like what we do, why not support readersheds and shedoftheyear

Edit your Shed

Need to add more photos or edit your text of your shed, then do it here.

Latest Sheds
Previous Winners