All photos are copyright sheddie Paul Marsden
This shed?, then Share it

The Golden Temple

  • First entered:

Features

This is a 'green' building designed in keeping with the local architectural style. I adapted it from an existing, dilapidated, garage to minimise material use and wasteage, and used larch from a locally managed forest combined with reclaimed materials obtained from an architectural salvage yard. It has been divided into 4 areas, to create space for storage, space for tools and machinery and space to work. When I can afford it, I intend to add a sedum roof.

Other info

My son named it 'The Golden Temple' because the larch appears to glow when the sun shines on the front. It has only just been completed so we have not yet kitted out the inside. It will be used, by myself and my sons as a woodworking workshop.

Thank you Sheddies

If you like what we do, why not support readersheds and shedoftheyear

Edit your Shed

Need to add more photos or edit your text of your shed, then do it here.

Latest Sheds
Previous Winners